Kontakt os
Ring på 33 95 97 00
Alle hverdage kl. 9.00-16.00.
Som chefkonsulent og nøgleaktør opnår du en stærk organisatorisk og strategisk indsigt og styrker din personlige gennemslagskraft. ’Chefkonsulentuddannelsen’ er på masterniveau.
14 dage
Alle dage 9.00-16.00
’Chefkonsulentuddannelsen’ er for fagligt stærke medarbejdere, som har en nøgleplacering i en offentlig organisation eller en privat virksomhed.
Du sidder ofte for bordenden i projekter eller processer, eller måske drømmer du om at gøre det. Du kan også have en uformel ledelsesrolle, fx som faglig leder uden personaleansvar.
Du skal ikke have titel af chefkonsulent for at deltage.
For at blive optaget på Chefkonsulentuddannelsen skal du som minimum have en relevant uddannelse på bachelorniveau eller lignende og have mindst to års relevant erhvervserfaring.
Din arbejdsplads får en medarbejder, der:
På ’Chefkonsulentuddannelsen’ styrker du din gennemslagskraft og din evne til at skabe værdi i rollen som uformel nøgleaktør. Du får en solid organisatorisk og strategisk indsigt og en dybere forståelse af din rolle og dine handlemuligheder som chefkonsulent, og du får en værktøjskasse og træning, der forstærker din strategiske kommunikation og din personlige gennemslagskraft.
Temaer for uddannelsen:
’Chefkonsulentuddannelsen’ er på masterniveau, og vi udbyder uddannelsen i samarbejde med CBS. Læs mere under ’Eksamen’.
Din tilmelding gælder den specifikke afholdelse af ’Chefkonsulentuddannelsen’. Efter start kan du ikke ændre eller udskyde din deltagelse ved at flytte over på et senere hold eller modul.
Før start
Det skal du gøre før start
Inden første undervisningsdag udfylder du en personprofiltest (MBTI), der viser dine personlige præferencer i forskellige sammenhænge. Der er tilbagemelding på MBTI-testen på første modul. Du får også en mindre forberedelsesopgave inden start.
5 dage + 2 individuelle timer
Modul 1
Bliv en bedre forandringsagent med solid organisatorisk indsigt
På uddannelsens første modul får du teorier og metoder til at iagttage, analysere og reflektere, når du leder organisatoriske forandringsprocesser og udviklingsprojekter under samfundsmæssige forandringer. Du lærer at initiere, lede og gennemføre forandringsprocesser i egen organisation med henblik på udvikling og fornyelse og får forskellige perspektiver på chefkonsulentens rolle i en organisation. Du får indsigt i dine personlige præferencer, når du interagerer med andre.
Modulet giver dig:
På det individuelle forløb giver stemmecoach Lisbeth Holdt Jørgensen dig praktiske øvelser i mundtlig levering af budskaber med fokus på stemme, kropssprog og fysisk energi. Du lærer teknikker til at fastholde kontakt og nærvær mellem budskabet, dig som afsender og dine modtagere.
11. november, 12. november, 10. december 2025 samt 20. januar og 21. januar 2026. Alle dage 9.00-16.00
4 dage
Modul 2
Nå bedre resultater, når du faciliterer relationelle processer
Chefkonsulentens rolle som uformel leder eller procesansvarlig stiller krav til, at du forstår din rolle, dit mandat og dit handlerum. I ledelsesunderstøttende funktioner er dit blik for processen afgørende for, at du kan skabe gode resultater i samspillet mellem mennesker.
På modulet styrker du din faglige ballast, og du lærer at gribe processuelle opgaver an ud fra forskellige vinkler. Du bliver trænet i at skelne form fra indhold og bruge den viden til at facilitere bedre processer. Ved at forstå de organisatoriske behov og bruge involvering aktivt styrker du din gennemslagskraft i organisationen.
Modulet giver dig:
19. marts, 20. marts, 9. april og og 30. april 2026. Alle dage 9.00-16.00
5 dage + eksamen
Modul 3
Skab følgeskab gennem strategisk indsigt og kommunikation
På modul 3 får du indblik og træning i strategisk ledelse og kommunikation, der er afgørende for, at du kan lykkes som chefkonsulent. Det kan være svært at drive processer, projekter og forandringer uden formel ledelse. På modulet bliver din værktøjskasse tanket op med strategisk kommunikation, så du kan sætte retning, rådgive effektivt og skabe følgeskab.
De sidste tre dage fokuserer på strategisk ledelse. Her bliver dine og holdets erfaringer inddraget i diskussioner om strategiske beslutninger, styringsværktøjer og -koncepter samt strategiprocesser.
Modulet giver dig:
26. august, 17. september, 7. oktober, 22 oktober og 10. november 2026. Alle dage 9.00-16.00
Eksamen
Sådan går du til eksamen
Du afslutter ’Chefkonsulentuddannelsen’ med at gå til eksamen i et samlet eksamensmodul. Modulet hedder ’Forandringsledelse, strategisk kommunikation og personlig gennemslagskraft’ og tæller 15 ECTS-point.
Eksamen udgør en mundtlig eksamen med udgangspunkt i en skriftlig opgave på 12-15 sider. Eksamen varetages af CBS. Du får en samlet karakter, og bedømmelsen er således en helhedsbedømmelse af din mundtlige og skriftlige præstation. Prøven bedømmes efter 7-trins-skalen med intern censur.
Uddannelsen giver dig mulighed for at søge merit, som du kan bruge på andre masteruddannelser.
Aflevering af opgave: datoer kommer senere
Eksamen: datoer kommer senere
Hvem møder du?
Sverri Hammer
Underviser, Partner i Mobilize, cand.scient.pol.
Hvem møder du?
Sverri Hammer
Underviser, Partner i Mobilize, cand.scient.pol.
Lisbeth Holdt Jørgensen
Underviser, Skuespiller og cand.mag. i audiologopædi og retorik, Voice Incorporated
Hvem møder du?
Lisbeth Holdt Jørgensen
Underviser, Skuespiller og cand.mag. i audiologopædi og retorik, Voice Incorporated
Niels Thyge Thygesen
Underviser, Lektor i offentlig ledelse, ph.d., CBS
Hvem møder du?
Niels Thyge Thygesen
Underviser, Lektor i offentlig ledelse, ph.d., CBS
Tine Hessner
Underviser, Facilitator og ekstern lektor, CBS
Hvem møder du?
Tine Hessner
Underviser, Facilitator og ekstern lektor, CBS
Anne Katrine Lund
Underviser, Strategisk rådgiver og ph.d. i retorik
Hvem møder du?
Anne Katrine Lund
Underviser, Strategisk rådgiver og ph.d. i retorik
Steffen Löfvall
Ph.d. og ekstern lektor CBS
Hvem møder du?
Steffen Löfvall
Ph.d. og ekstern lektor CBS
En særlig styrke ved ’Chefkonsulentuddannelsen’ er, at forskningsbaseret teori bliver knyttet sammen med øvelser i at praktisere uformelt lederskab, at agere i egen organisation og at eksperimentere med egen rolle og nye metoder og tilgange. Med andre ord får du som deltager erfaring med at anvende dine nye kompetencer i praksis, allerede mens du går på uddannelsen.
Undervisningen er bygget op af en række elementer, der udspringer fra aktionslæringens tre læringsrum:
Du bliver fra starten en del af en læringsgruppe, som danner ramme om et fortroligt refleksionsrum, hvor du og gruppen i fællesskab deler udfordringer og erfaringer.
Du skal forvente at bruge cirka 6 timer på forberedelse til hver undervisningsdag. Du skal også sætte tid af til den skriftlige eksamensopgave.
Du vil gennem uddannelsen opnå og blive bedømt på følgende:
Djøfs digitale læringsportal forstærker din læring på uddannelsen med forskellige læringsaktiviteter og materialer. Sammen gør vi noget godt for miljøet ved at spare på det trykte materiale.
Log på portalen fra en browser, lige når du har brug for det, og lær de andre deltagere og underviserne at kende allerede før uddannelsen.
Når du tilmelder dig et kursus eller en uddannelse hos os, bliver du automatisk inviteret til at deltage i 1,5 times gratis læringsworkshop.
På workshoppen ’100% læring’ får du metoder til at øge dit læringsudbytte før, under og efter dit kursus. Du kan også supplere workshoppen med vores gratis onlinelæringskursus på Djøfs læringsportal.
Det er Djøfs bidrag til at øge din læring, så du og din arbejdsplads får et markant større udbytte af dit kursus.
Praktisk information
Her får du svar om de vigtigste praktiske informationer. Har du andre spørgsmål, så kontakt os endelig.
Se yderligere praktiske informationer og FAQ om kurserModul 1:
11. november 2025
12. november 2025
10. december 2025
20. januar 2026
21. januar 2026
Modul 2:
19. marts 2026
20. marts 2026
9. april 2026
30. april 2026
Modul 3:
26. august 2026
17. september 2026
7. oktober 2026
22 oktober 2026
10. november 2026
Alle dage 9.00-16.00
Medlemmer
58.500 kr. ekskl. moms
Ikke-medlemmer
68.500 kr. ekskl. moms
Prisen er inkl. eksamen og forplejning, men ekskl. bøger (ca. 4.500 kr.).
Se alt om, hvornår og hvordan du kan afmelde dig i vores handelsbetingelser.
Vi kan levere Djøfs kurser som interne virksomhedskurser, tilpasset eller skræddersyet efter behov.
En måned før start modtager du eller din arbejdsplads en faktura.
Se alt om betaling i vores handelsbetingelser.
Når du tilmelder dig en aktivitet hos Djøf, skal vi bruge nogle oplysninger om dig. Du kan læse i vores privatlivspolitik, hvordan vi håndterer og beskytter dine personoplysninger.
Få ny viden og inspiration
Kontakt os
Ring på 33 95 97 00
Alle hverdage kl. 9.00-16.00.