Kontakt os
Ring på 33 95 97 00
Alle hverdage kl. 9.00-16.00.
På den 1-årige uddannelse bliver du certificeret i regenerativ ledelse og klædt på til at forløse medarbejdernes potentiale og skabe levende, fleksible og innovative organisationer.
12 dage
Første dag 9.00
Du er en erfaren leder og nysgerrig på at udvikle dine færdigheder inden for regenerativt lederskab og organisationsudvikling. Du ønsker at lære at integrere regenerative principper i din ledelse og blive bedre til at udøve frisættende og livgivende ledelse.
Din arbejdsplads får en leder, der kan påvirke organisationen i en regenerativ retning og bidrage til:
På uddannelsen udvikler du dig som leder med fokus på regenerativt lederskab. Du styrker din evne til at forløse medarbejdernes potentiale og skabe levende, fleksible og innovative organisationer.
Gennem praktisk træning og dybdegående undervisning i regenerative principper og metoder opnår du redskaberne til at integrere principper fra naturens økosystemer i din ledelsespraksis. Det giver dig en unik position til at styrke både dine medarbejdere og organisationen som helhed gennem frisættende og regenerativt lederskab.
Uddannelsens metoder for regenerativ ledelse er afgørende i en tid, hvor komplekse organisationsudfordringer kræver nye tilgange til lederskab. En af udfordringerne er, at videnkompleksiteten nu er på et så højt niveau, at medarbejderne oftere bliver ramt af stress og mistrivsel.
Løsningen kan være det regenerative, der tilbyder en dybdegående forståelse for, hvordan ledere kan skabe livgivende og bæredygtige organisationer, der ikke blot reagerer på forandringer, men aktivt fremmer dem. Ved at integrere naturens regenerative principper i ledelse kan ledere forme organisationer, der styrker medarbejdernes potentiale, fremmer trivsel og bidrager til mere resiliente og sammenhængende organisationer. Det regenerative er dermed et essentielt redskab til fremtidens bæredygtige samfund.
22. maj 2025, 9.00-16.00
Kickoff
Kickoff: det regenerative paradigme
Uddannelsen starter med et kickoff, hvor deltagerne bliver introduceret til det regenerative paradigme, til hinanden og til eksempler på tematisk indhold og uddannelsens arbejdsform.
16.-17. juni 2025, med overnatning
Modul 1
Det regenerative paradigme og regenerative organisationsformer
På uddannelsens første dag får du en introduktion til det regenerative paradigme og det filosofiske fundament, og du lærer de grundlæggende regenerative principper, som uddannelsen er baseret på. Vi arbejder med illusioner og realiteter i ledelse og organisationer, og vi diskuterer, hvorfor traditionelle strukturer og ledelseslogikker er utilstrækkelige i forhold til tidens komplekse udfordringer.
Du udforsker, hvordan regenerative organisationer kan tage form, når det handler om:
Tidspunkt: 10.00-18.00
På dag 2 arbejder du med at omsætte det regenerative paradigme i din egen organisation. Dagen fokuserer på at hjælpe dig med at opdage din egen organisations beskaffenhed ved hjælp af en unik kulturanalyse, som vil være en central analytisk metode gennem hele uddannelsen.
Du arbejder desuden med, hvordan du skaber bedre forudsætninger for liv som grundlag for regenerativ udvikling i din organisation.
Dagen giver dig:
Tidspunkt: 9.00-16.00
14. august 2025, 9.00-16.00
Modul 2
Regenerativ organisationsudvikling
Regenerativ organisationsudvikling kræver, at du tænker planlægning, implementering og ledelse på nye måder og aflærer gamle vaner. For at skabe en levende og lærende organisation skal du som leder understøtte organisationens bevægelser åbent, responsivt og adaptivt.
På modulet arbejder du med forskellige tilgange og modeller for regenerativ udvikling og transformation.
Dagen giver dig:
10. september 2025. 9.00-16.00
Modul 3
Livgivende ledelse
Hvad betyder det helt konkret at udøve ledelse, når gode betingelser for liv er det centrale? Det handler om at se organisationen som en strøm af øjeblikke, hvor din opgave som leder både er at stå hensigtsmæssigt i hvert øjeblik og at skabe miljøer, hvor strømmen af øjeblikke er så livgivende som muligt. På modulet arbejder du med, hvordan du gør det i praksis.
Dagen giver dig:
9. oktober 2025, 9.00-16.00
Modul 4
Organisatoriske knudepunkter og åndehuller
På modul 4 arbejder du med at forstå og styrke organisationens evne til at fremme videndeling, trivsel, inklusion, nærhed og psykologisk tryghed. Vi fokuserer på, hvordan du som leder kan understøtte eksisterende knudepunkter og åndehuller i organisationen, og du arbejder med, hvordan du skaber nye for at forbedre de interne dynamikker og skabe et sundt, livgivende arbejdsmiljø.
Dagen giver dig:
11. november 2025, 9.00-16.00
Modul 5
Faglig frisættelse og medledelse
På modul 5 arbejder du med, hvordan du bidrager til at forløse medarbejdernes faglige og menneskelige potentialer ved at frisætte deres faglighed. Du vil udforske, hvordan du som leder kan understøtte både det faglige og menneskelige flow i en organisation, hvor fagligheden er frisat. Du lærer at arbejde med selvledelse og medledelse, så du kan skabe et miljø, der fremmer autonomi og samarbejde.
Dagen giver dig:
15. december 2025, 9.00-16.00
Modul 6
Kompleksitet som mangeforbundethed
På modul 6 arbejder du praktisk med at håndtere komplekse udfordringer, hvor kompleksitet betyder mangeforbundethed. Du lærer, hvordan du kan navigere hensigtsmæssigt i det mangeforbundne uden at falde for fristelsen til at overforenkle problemstillingerne.
Dagen giver dig:
15. januar 2026, 9.00-16.00
Modul 7
Levende dialoger
På modul 7 arbejder du med at skabe levende dialoger i hverdagen, og du udforsker, hvordan en regenerativ samtale ser ud. Du bliver trænet i konkrete, regenerative samtaleteknikker og fokuserer på, hvordan samtaler i en regenerativ organisation kan skabe forudsætninger for liv og styrke samarbejdskulturen.
Dagen giver dig:
23. februar 2026, 9.00-16.00
Modul 8
Den regenerative ledelsesstjerne
På modul 8 arbejder du med værktøjet ’Den regenerative ledelsesstjerne’, som giver dig mulighed for at se i mange retninger samtidig. Du kommer til at reflektere over det forløbne for at skabe sammenhænge, du får et nutidsblik for at skabe overblik, og du retter blikket mod fremtiden for at formulere en personlig tilgang til regenerativ ledelse.
Dagen giver dig:
26. marts 2026, 9.00-16.00
Modul 9
Understøttelse af holdets aktuelle bevægelser
På det sidste modul samler vi op og følger op på uddannelsens forløb. Dagens indhold tilpasses de temaer og bevægelser, der er opstået undervejs, og du arbejder med det, som du har mest brug for at fokusere på.
Du får en gennemgang af certificeringsopgaven. Vi afslutter dagen med afrundende og virkningsfulde slutreplikker fra alle deltagere.
Dagen giver dig:
30. april 2026, 9.00-18.00
Certificeringsdag
Certificeringsdag
Du afslutter det samlede forløb med en certificering. Her udarbejder du på baggrund af forløbet et design på en reel case fra din egen organisatoriske virkelighed. Du præsenterer og demonstrerer dit design for en mindre gruppe af dine medstuderende og undervisere, der efterfølgende giver feedback.
Hvem møder du?
Klaus Bakdal
Seniorkonsulent, Promentum
Hvem møder du?
Klaus Bakdal
Seniorkonsulent, Promentum
Majken Juel Heskjær
Seniorkonsulent, Promentum
Hvem møder du?
Majken Juel Heskjær
Seniorkonsulent, Promentum
Mikkel Flod Storgaard
CEO og partner, Promentum
Hvem møder du?
Mikkel Flod Storgaard
CEO og partner, Promentum
Ann Graugaard Pedersen
Partner, Promentum
Hvem møder du?
Ann Graugaard Pedersen
Partner, Promentum
Kim Gørtz
Centerleder og partner, Promentum
Hvem møder du?
Kim Gørtz
Centerleder og partner, Promentum
Anders Fogh Jensen
Seniorkonsulent, Promentum
Hvem møder du?
Anders Fogh Jensen
Seniorkonsulent, Promentum
Som deltager kan du forvente:
Underviserne forventer, at du:
Certificering
Du afslutter det samlede forløb med en certificering. Her udarbejder du på baggrund af forløbet et design på en reel case fra din egen organisatoriske virkelighed. Du præsenterer og demonstrerer dit design for en mindre gruppe af dine medstuderende og undervisere, der efterfølgende giver feedback.
Når du tilmelder dig et kursus eller en uddannelse hos os, bliver du automatisk inviteret til at deltage i 1,5 times gratis læringsworkshop.
På workshoppen ’100% læring’ får du metoder til at øge dit læringsudbytte før, under og efter dit kursus. Du kan også supplere workshoppen med vores gratis onlinelæringskursus på Djøfs læringsportal.
Det er Djøfs bidrag til at øge din læring, så du og din arbejdsplads får et markant større udbytte af dit kursus.
Praktisk information
Her får du svar om de vigtigste praktiske informationer. Har du andre spørgsmål, så kontakt os endelig.
Se yderligere praktiske informationer og FAQ om kurserKickoff: 22.maj 2025
Modul 1: 16.-17.juni 2025
Modul 2: 14. august 2025
Modul 3: 10. september 2025
Modul 4: 9. oktober 2025
Modul 5: 11. november 2025
Modul 6: 15. december 2025
Modul 7: 15. januar 2026
Modul 8: 23. februar 2026
Modul 9: 26. marts 2026
Certificering: 30. april 2026
Se alt om, hvornår og hvordan du kan afmelde dig i vores handelsbetingelser.
Vi kan levere Djøfs kurser som interne virksomhedskurser, tilpasset eller skræddersyet efter behov.
En måned før start modtager du eller din arbejdsplads en faktura.
Se alt om betaling i vores handelsbetingelser.
Når du tilmelder dig en aktivitet hos Djøf, skal vi bruge nogle oplysninger om dig. Du kan læse i vores privatlivspolitik, hvordan vi håndterer og beskytter dine personoplysninger.
Få ny viden og inspiration
Kontakt os
Ring på 33 95 97 00
Alle hverdage kl. 9.00-16.00.