Studiekursus

Akademisk opgaveskrivning i samarbejde med PsykSociety

Bliv ekspert i at skrive større akademiske opgaver, og få effektive metoder til, hvordan du planlægger og strukturer skriveprocessen.

Hvem kan deltage?
For alle studerende
Pris
0 kr.
Varighed

3 møder

16.15-19.15

Er studiekurset for dig?

Du er studerende og går på en samfundsfaglig universitetsuddannelse. Du skal i gang med at skrive din bachelor eller speciale. Du kan også deltage, hvis du ønsker at få viden om, hvordan du planlægger din skriveproces, når du skriver eksamensopgaver og større skriftlige projekter.

Om studiekurset

Akademisk opgaveskrivning er en central del af et universitetsstudie og derfor vigtigt at mestre. På kurset får du indsigt i, hvad der kendetegner en god akademisk opgave, og du får værktøjer, der forbedrer dine skrivefærdigheder, og giver dig et bedre slutprodukt.

Du lærer, hvordan du effektivt styrer din tid, så du opnår en bedre og mindre stressende skriveproces.

Kurset giver dig viden om:

  • sprogbrug
  • metode
  • opbygning af din akademiske opgave
  • klassiske faldgruber.

Undervisningen består af faglige oplæg med mulighed for at stille spørgsmål undervejs og efterfølgende. Efter kurset får du udleveret underviserens PowerPoint-præsentation.

Samarbejdskursus

Kurset afholdes i samarbejde med PsykSociety på CBS.

Hvem møder du?

Hekmatullah Akbari

Underviser

Praktisk information

Her får du svar om de vigtigste praktiske informationer. Har du andre spørgsmål, så kontakt os endelig.

Få ny viden og inspiration


I Djøfs kalender kan du finde en lang række af faglige og sociale arrangementer, kurser og netværksgrupper, der handler om alt fra personlig udvikling, aktuelle samfundsemner, lovændringer, ledelse, trivsel og meget mere. Skal du med?